Praktijk cases 2018-03-20T12:35:17+00:00

Klanten delen hun ervaring met TMA

TMA werkt voor veel verschillende organisaties in zowel de profit als non-profitsector. Waarom kiezen organisaties voor de oplossingen van TMA en wat zijn de resultaten? Maak kennis met de praktijkcases van onze klanten en hun ervaringen onze instrumenten en dienstverlening.

BAR-organisatie

BAR-organisatie – samenwerkingsverband van drie gemeenten – krijgt net als andere overheden te maken met veel veranderingen en haar medewerkers dus ook. Om ontwikkeling en mobiliteit op een positieve manier in te steken, zet de BAR-organisatie TMA Talentenkompas van Raet in.

KRAMP

Bij Kramp weten ze: succesvol word je niet alleen door te kijken naar de cijfers, maar óók naar de mensen. De internationale technische groothandel zet daarom niet alleen in op inkooptrainingen, maar ook op talentontwikkeling.

Avans Hogeschool

De curriculumvernieuwing van de opleidingen binnen de Academie voor Bouw & Infra betekende voor Avans Hogeschool niet alleen onderwijsontwikkeling, maar net zo goed personeelsontwikkeling. Het doel: medewerkers het stuur in handen geven, zodat ze zich langzaam kunnen bewegen naar een rol in een zelforganiserend team.

Monuta

De uitvaartbranche is in beweging. Concurrentie van zzp’ers, de digitalisering en veranderende wensen van de klant zorgen voor nieuwe manieren van werken. Bij Monuta legt men daarom de focus op het talent van de medewerker.

Visscher Caravelle

Gerald Merkus, Global HR Manager bij Visscher Caravelle, zag de automattenproducent uitgroeien van elf personeelsleden in Nederland tot een internationale speler met meer dan 1300 medewerkers. De ontwikkeling van medewerkers staat bij Visscher Caravelle hoog in het vaandel. ,,Je ziet dat mensen gaan bloeien als ze werken vanuit hun talenten.”